Masažni salon Celje

Izbira pravega terapevta in salona za masažo je ključnega pomena, saj bo to neposredno vplivalo na vašo izkušnjo ter rezultate terapije. Tukaj je nekaj ključnih korakov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljšo možmnost za vaše težave.

Masaže

Masažni salon Celje vam nudi edinstveno metodo sprostitve in blaženja vsakodnevnega stresa, ki ga prinaša sodobno življenje. V masažnem salonu Celje nudimo pestro ponudbo masažnih terapij, ki omogočajo prebivalcem in obiskovalcem, da se umaknejo od hitrega tempa življenja ter se prepustijo rokam izkušenih terapevtov. Masažni salon Celje nudi različne vrste masaž v Celju in razkrivamo njihove koristi za telesno in duševno zdravje ter kako lahko masaže pozitivno vplivajo na naše vsakdanje življenje.

Naroči se na masažo

Raznolika ponudba masaž –
Masažni salon Celje

 • VK protibolečinska masaža 
 • VK športna masaža 
 • VK masaža stopal
 • VK masaža glave
 • VK anticelulitna masaža 
Naroči se na masažo

Koristi masaž za telesno in duševno zdravje

Masaže predstavljajo celostno terapevtsko metodo, ki pozitivno vpliva na tako telesno kot duševno zdravje posameznika. Sproščujoče in terapevtske tehnike, ki jih terapevti uporabljajo med masažo, prinašajo številne koristi, ki pomagajo izboljšati kakovost življenja.

 • Zmanjšanje stresa in tesnobe: Dotik med masažo spodbuja sprostitev živčnega sistema ter zmanjšuje ravni stresnih hormonov v telesu. To lahko privede do občutka umirjenosti in zmanjšanja občutkov tesnobe.
 • Izboljšana cirkulacija krvi: Masaža stimulira pretok krvi po telesu, kar pripomore k boljšemu oskrbovanju celic s kisikom in hranili. To lahko izboljša delovanje organov ter splošno vitalnost.
 • Lajšanje bolečin v mišicah: Masaža lahko razbremeni napetost in bolečine v mišicah ter sklepih. Pravilno izvajane masažne tehnike pomagajo razrahljati napete mišične vlaknine in spodbujajo sprostitev.
 • Povečana prožnost sklepov: Raztezanje med masažo lahko izboljša gibljivost sklepov. To je še posebej koristno za tiste, ki se ukvarjajo s športom ali imajo težave s togostjo sklepov.
 • Izboljšan spanec: Masaža lahko pomaga uravnovesiti hormonske ravni in spodbujati proizvodnjo hormona melatonina, ki je ključnega pomena za kakovosten spanec. Po masaži se mnogi počutijo bolj umirjeno in pripravljeno na miren počitek.
 • Povečana osredotočenost in produktivnost: Sproščeno telo in um omogočata boljšo koncentracijo ter povečano produktivnost. Masaža lahko pomaga izboljšati kognitivne funkcije in zmanjšati občutke zmedenosti ali preobremenjenosti.

Skupaj z redno telesno aktivnostjo, zdravo prehrano in zadostnim počitkom lahko masaže postanejo ključen element holističnega pristopa k ohranjanju optimalnega telesnega in duševnega zdravja

Masažni salon Celje

V.K. terapije masaže Celje

Ulica Mesta Grevenbroich 9, 3000 Celje, Slovenia

070493095

www.sportmasaze.si

Delovni čas:
Pon – Pet: 9:00 – 17:00 PO NAROČILU
Sobota in nedelja: ZAPRTO

Naroči se na masažo

Naše prednosti

Ustrezna higiena in oprema salona

Higiena je izjemno pomembna pri masažnih terapijah, saj gre za neposreden stik s kožo. Pred obiskom salona preverite, ali se upoštevajo ustrezni higienski standardi, kot so čiste brisače, sveže posteljno perilo in urejena okolica. Prav tako je pomembno, da je oprema salona v dobrem stanju.

Pogovor o všaih željah in pričakovanjih

Pred začetkom masaže se pogovorite s terapevtom o svojih željah, pričakovanjih in morebitnih težavah. Komunikacija je ključna, saj terapevt tako lahko prilagodi tehniko in intenzivnost masaže vašim potrebam. Povejte jim, če imate kakršne koli zdravstvene težave ali alergije, ki bi lahko vplivale na izbiro terapije.

Naroči se na masažo

Izberite kvalificiranega terapeva

Preden se odločite za masažno terapijo, je priporočljivo preveriti kvalifikacije terapevta. Kvalificirani terapevti imajo ustrezno izobrazbo in certifikate, kar zagotavlja, da boste deležni strokovne obravnave. Vprašajte, kje so terapevti pridobili svoje izkušnje in izobrazbo.

Pozanimajte se za mnenja

Ocene in mnenja prejšnjih strank vam lahko dajo vpogled v izkušnje drugih ljudi s terapevti in saloni. Preglejte spletne platforme, družbena omrežja in specializirane strani za pregledovanje storitev, da boste lahko bolje razumeli, kaj lahko pričakujete.

Naroči se na masažo